Asemakatu 12, 90100 OULU
Menu
7.6.2022

Oletko kuullut Kanervan kukkakursseista?

Oletko kuullut koskaan Kanervan kukkakursseista?

Istahda hetkeksi alas, hengitä, laita taustalle soimaan rauhoittavaa musiikkia (esimerkiksi Enya – Isobella), sulje silmäsi, hengitä vielä kerran syvään ja puhalla hengitys rauhassa ulos, avaa silmäsi ja perehdy blogimme pariin.

Minkälainen on olosi, kun kävelet Suomen kauniissa ja raikkaan vehreissä metsissä? Tunnetko olosi silloin rauhoittuneeksi? Oletko joskus saanut kukkia esimerkiksi syntymäpäivänä tai ostanut itsellesi piristyksenä siivouskimpun olohuonetta koristamaan? Muistatko kuinka paljon ne sinulle tuottivat iloa? Oletko ajatellut miten kauniit kukat ja värit piristävät mieltäsi työmatkasi varrella? Miltä kaupunki näyttäisi kesäisin ilman vehreyttä ja kauniita värejä? Ihailetko autolla maanteitä ajaessasi tienvarsien värikkäitä kukkia? Entä vehreitä puita? Pensaita? Kaupungin kauniita istutuksia? Oletko koskaan puistossa kävellessäsi huomannut miten kauniit ruusupensaat ja uskomattoman vehreät ja suuret puut luovat ympärilleen niin paljon valoa ja tilaa hengittää?

Kukkien värit, tuoksut ja niiden erilainen kosketuspinta saavat aikaan hyvän olon tunnetta ja rauhallista mieltä. Vihreä väri rauhoittaa, kukat puhdistavat ilmaa ja erilaiset värit piristävät. Esteettisesti koottu kokonaisuus hivelee mieltä ja raikastaa myös arkea. Tunnet käsissäsi kukkien kosketuksen, niiden pehmeyden. Näet itse omin silmin, kun omissa käsissäsi muotoutuu jotain kaunista ja yksilöllistä. Persoonallista, jotain aivan uniikkia ja upeaa. Sinun itsesi tekemänä.

Kanervan kukkakurssit ovat ihanaa kukkaterapiaa. Kursseilla tehdään yhdessä käsitöitä – jokaisesta työstä hehkuu tekijän oma persoona ja käden jälki – ne ovat jokainen yksilöllisiä. Yhdessä tekeminen piristää varsinkin näiden meille kaikille rankkojen parin vuoden jälkeen.

Kursseilla teitä pääosin opastaa floristimestarimme, yrittäjämme Sari Kuosmanen. Sari on ammattitaitoinen, ihmisläheinen ja upea kukkakurssien vetäjä. Sinun ei siis tarvitse osata kukista yhtään mitään. Sari antaa toivomianne vinkkejä floristin näkökulmasta, kertoo halutessanne tarinoita Oulun vanhimman kukkakaupan Kanervan historiasta ja on teidän apunanne ja läsnä kurssin alusta sen loppuun saakka. Tärkeintä on, että sinulla on halu päästä rentoutumaan ja hengähtämään arjen kiireistä.

Kurssimme ovat täysin räätälöitävissä toiveidesi mukaan. Järjestämme kimppukursseja, kranssikursseja, teemme asetelmia, korva- tai rannekoruja, kukkaseppeleitä.. lista on loputon!

Kukkakursseja olemme järjestäneet niin työ-, ystävä- kuin polttariporukoille. Oli sinulla koottuna minkälainen porukka tahansa – olette tervetulleita kursseillemme!

Järjestämme myös yleisiä kursseja, joihin ilmoittautuminen tapahtuu verkkokauppamme kautta. Tulevat kurssimme näet klikkaamalla tästä.

Suosittelen suunnattomasti osallistumaan meidän tulevalle juhannuksen kukkaseppele-kurssille – tule tekemään itsellesi upea kukkaseppele juhannukseksi. Vietät keskikesän juhlaa sitten kaupungissa, mökillä tai kotona, niin ripaus luontoa ja ihanat sävyt seppeleen muodossa piristävät aina. Kurssilla koottua seppelettä voi halutessaan myös tuunata luonnonkukilla pitkin viikonloppua! Osallistu mukaan tästä.

Räätälöidään juuri teille sopiva kukkakurssi meidän upeissa tiloissamme! Olemme valmiita myös järjestämään kurssit teidän tiloissanne. Kuten sanottua – järjestetään juuri teille ja teidän porukallenne sopiva elämys.

Ole rohkeasti yhteydessä hilla.koivisto@kukkakauppakanerva.fi

Kuullaan! <3

pääseppele
Oletko kuullut Kanervan kukkakursseista?

Löydät meidät myös

Myymälä

Asemakatu 12, 90100 Oulu
Puh. (08) 311 3131
asiakaspalvelu@kukkakauppakanerva.fi

MA – PE
LA
SU

8 – 18
9 – 16
12 – 16