Shop & Showroom

Laadukasta, käytännöllistä ja, uniikkia!

Kukkakauppa Kanerva on uusien tilojensa mahdollistamana laajentanut perinteisten kukkien lisäksi myös laadukkaisiin sisustustavaroihin. Yläkertamme shop & showroom on uniikkien löytöjen aarreaitta. Emme osta massaa vaan ihania pieniä eriä joista voi tehdä löytöjä. Valikoimamme kasvaa ja muuttuu viikoittain. Olemme kuitenkin edelleen kukkakauppa ja tämä uusi aluevaltaus on lahja ihanille laatua haluaville asiakkaillemme. Myös alakerrastamme löydät ihania laatutuotteita.

showroom1Tanskalaisen sisustuksen laatutalon Lene Bjerren tuotteet nyt myytävänä Kanervassa. Ihania laadukkaita ja uniikkeja tuotteita. Valikoima vaihtuu kuukausittain. Kannattaa käydä fiilistelemässä ja kertomassa mitä tuotteita haluatte valikoimaamme.

Oma kukkien maahantuontimme mahdollistaa myös sen, että tuomme Euroopasta yllätyksellisiä eriä erilaisia sisustustuotteita.

Yläkertamme silkkikukkien valikoima on Oulun hienoin. Valikoimamme vaihtuu kausittain ja tilauksesta saat kaikkia toivomiasi silkkikukkia. Tutustu valikoimaamme ja nauti. Mikäli haluamaasi ei löydy tilaamme sen sinulle 1-2 viikon toimitusajalla.

Löytönurkastamme löydät todella edullisia tuotteita, kun myymme erien loput edulliseen hintaan.

Kukkakauppa Kanerva on laadukkaiden kukkiensa lisäksi myös kasvava sisustamisen laatutalo.