Menu

Asemakatu 12, 90100 OULU

Tervetuloa verkkokauppaan. Katsele rauhassa. Osastot löydät vasemmalta.

Tervetuloa verkkokauppaan. Katsele rauhassa.

VALITSE TUOTERYHMÄ

Joulukukka tuntemattomalta on tuhansille yksinäisille senioreille joulun tähtihetki, kodin piristys ja harvinainen kontakti toiseen ihmiseen.

Tutkimusten mukaan jopa joka kolmas seniori kokee yksinäisyyttä ja joulun aikaan kokemus vielä korostuu. Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja tarttuu tähän haasteeseen jo kahdennentoista kerran. Kampanjassa kuka tahansa voi ilahduttaa yksinäisiä ikäihmisiä joulukukalla ja tuoda heille kokemuksen arvostuksesta ja välittämisestä. Lahjoituksia voi tehdä sekä kukkaliikkeissä että netissä. Viime vuonna kampanja toi jouluiloa 10900 seniorille.

Valitse haluamasi tuote ja kirjoita oma joulutervehdyksesi lahjansaajalle. Henkilökohtainen viesti tuo saajalle tärkeän tunteen siitä, että joku ajattelee juuri häntä. Kukan lahjoittajat ja vastaanottajat pysyvät toisilleen tuntemattomina. Valitsemme myymälästä sattumanvaraisesti joulukukan saajan.

Kotona Asuen Seniorihoiva ja kukkaliikkeet toimittavat joulukukat yhteistyötahoille, jotka jakelevat kukat vastaanottajilleen viimeistään jouluviikolla.

Kampanja-aika 15.11.–19.12.2021.

https://www.kotonaasuen.fi/ole-joulupukkina-seniorille

Poista