Häät - Kukkakauppa Kanerva
Menu

Asemakatu 12, 90100 OULU

Häät

Morsiuskimppu on kuin koru, joka näkyy kuvissa loppuelämän

 

Hääpäivä on yksi elämäsi tärkeimmistä päivistä, ellei tärkein. Kanervan floristit tekevät morsiuskimpun suunnittelusta ja muiden kukkien valinnasta ihanan kokemuksen. Olemme varanneet sinulle floristin käyttöösi tunnin ajaksi ja pääset ihanaan suunnittelutilamme rentoutumaan ja nauttimaan kukkien väriloistosta. Floristimme suunnittelevat ja toteuttavat joka vuosi yli 100 häät, joten voit olla varma heidän ammattitaidostaan. Oman maahantuontimme ansiosta pystymme myös hankkimaan sinulle haluamasi erikoisemmatkin kukat, mikäli niitä maailmalta on vain saatavilla.

Morsiuskimpun tilaamisen ABC

1.

Älä turhaan käytä aikaa suunnitteluun, sillä floristimme ovat suunnitelleet satoja häitä ja auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan kimpun.

2.

Varaa suunnitteluaika puh. 08 311 3131 viimeistään kaksi viikkoa ennen häitäsi, mielellään jo kuukausi aiemmin. Suunnitteluajallesi olemme varanneet floristin tunniksi vain sinun käyttöösi.

3.

Ota mukaan ne ideat ja kuvat, jotka olet jo ehtinyt hankkimaan. Kuva morsiuspuvustasi ja jopa kankaanpala auttavat myös yhdistämään kimpun pukuusi.

4.

Mieti kuka on oikea henkilö mukaasi, kun tulet suunnitteluun.

5.

Suunnittelun alussa olisi hienoa, jos pystyt kertomaan kukkien hankintaan varaamasi budjetin, jotta floristi voi hakea budjettiisi sopivia ratkaisuja.

6.

Perimme suunnittelusta ja siinä sovitusta tilauksen summasta 30% tilausvahvistusmaksun, joka hyvitetään tilauksesi loppusummassa. Tilauksen peruuntuessa tilausvahvistusmaksu jää liikkeelle korvaukseksi kattamaan kulut tehdystä työstä.

Muistilista

Mitä kaikkea häätilaisuuden kukitus voi pitää sisällään:

Morsiuskimppu
morsiamen koru, persoonallinen ja yksilöllinen

Heittokimppu
kaunis mutta pelkistetty versio morsiuskimpusta

Vieheet
sulhaselle, bestmanit, isät

Rannekorut
kaasot, äidit

Tilakoristelut
buffet pöytä, ruokapöydät

Unelmien häät

Katso video unelmien häistä joiden kukituksesta vastasimme:

ESIMERKKEJÄ HÄÄKUKISTAMME