Onnittelut ja rakkaus

Vauvaonnittelut, syntymäpäivät, hääpäivä, pyöreitä vuosia tai ihan mitä tahansa!

Liikkeemme floristit auttavat sinua kaikissa tilanteissa. Laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme loihdimme sinulle juuri sellaisen onnittelukimpun kuin tilaisuus vaatii. Voit itse valita kukat tai luottaa floristiemme ammattitaitoon. Pystymme toteuttamaan tilauksesi odottaessasi, mutta parhaan lopputuloksen saat tekemällä tilauksesi etukäteen.

Vauvaonnittelut
Vauvaonnittelut

Tullessasi liikkeeseemme näemme hymyn kasvoillasi, emme tiedä mikä tekee sinut onnelliseksi. Kerro se meille, kerro siitä onnesta jota tunnet ja vastaanottajasta jota haluat kukin ilahduttaa. Loihdimme sinulle kukkakimpun joka täyttää sinun odotuksesi ja saa kukkien vastaanottajan näkemään kuinka paljon hänestä välität.

On tilanteita jolloin et ole itse läsnä, kun on hetki onnen toivotuksille ja tai rakkauden osoituksille. Verkkokauppamme www.verkkokukka.fi palvelee sinua silloin. Tilaa kukat kaikkialle Suomeen 24/7.

Tästä löydät esimerkkejä tuotteistamme, jotka voit myös tilata verkkokaupastamme. Kuvaa klikkaamalla siirryt suoraan verkkokauppaan. Kaikki verkkokaupan tuotteet voit myös noutaa liikkeestämme.

Oheisesta linkistä löydät ihania runoja kaikenlaisiin onnentoivotuksiin

http://runo-ja.blogspot.fi

Ruusut ja kimput

Esimerkkikimppuja verkkokukka.fi:stä
onnittelut-ruusutonnittelut-99onnittelut-62

Vauvaonnittelut

Esimerkkikimppuja vauvaonnitteluista
onnittelut-150onnittelut-149onnittelut-151