Skip to content
Menu

Asemakatu 12, 90100 OULU

KANERVAN KUKKAKURSSIT

Järjestämme erilaisia kauden teemaan sopivia kukkakursseja läpi vuoden. Seuraa tarjontaamme ja tulevia kursseja alla olevasta linkistä, Facebookistamme tai Instagramistamme.

Teemme myös räätälöityjä kursseja yritysten työhyvinvointipäiville, ystäväryhmille, pikkujouluihin ja mm. polttareille sekä vastaaviin hieman rennompiin tapahtumiin. Osallistujamäärä voi olla kurssilla 1-100 henkilöä kurssin luonteesta riippuen. Järjestämme myös lapsille suunnattuja kursseja. Räätälöimme kurssit toiveidesi mukaan.

Pyrimme järjestämään kaikki alle 20 hengen kurssimme liikkeessämme, mutta mikäli tilanne niin vaatii, onnistumme toteuttamaan ne myöskin etänä Teamsin välityksellä.

Ole yhteydessä asiakaspalvelu@kukkakauppakanerva.fi mikäli olet kiinnostunut järjestämään organisaatiollesi kukkakurssin tai haluat osallistua tuleviin kursseihimme.

Katso julkaistut kurssimme:

https://www.kukkakauppakanerva.fi/tuote-osasto/kukkakurssit/

Alla esimerkkejä juhannuksen seppelekurssistamme:

TILAUSKURSSIT TEEMOITTAIN

 

 

Kuivakukista tehty kranssi, kimppu tai asetelma tuottavat pitkään iloa ja kauneutta ympärilleen. Kuivakukat ovat myös oiva tapa hyödyntää vanhaksi menneet tuorekukat, jotka olemme kuivattaneet – näin kukat eivät mene roskiin vaan saamme hyödynnettyä ne luomaan kotiin rustiikkista tunnelmaa.

Räätälöimme kurssit toiveidenne mukaiseksi.

 

 

Tulkaa yhdessä tekemään polttarisankarillenne tai koko porukalle omat kukkapääseppeleet, kimput, rannekorut tai esimerkiksi kauniit sormukset ammattitaitoisen floristimme opastuksella!

Hinta alk. 320€ (8-12 hlöä) 

Räätälöimme kurssit toiveidenne mukaisesti.

 

 

Viettäkää ikimuistoiset syntymäpäivät kukkien väriloiston keskellä yhdessä tehden esimerkiksi kukkakimput, -asetelmat tai vaikkapa kranssit! Sopii niin aikuisille kuin lapsillekkin.

Järjestämme toiveestanne myös kakkutarjoilun.

Räätälöimme kurssit toiveidenne mukaiseksi.

 

 

 

Tulkaa koko perheenä tai ystäväperheidenne kanssa meille kursseilemaan! Jokainen perheenjäsen saa tehdä oman käsityönsä ja samalla kurssi on ihana tapa viettää yhdessä aikaa.

Räätälöimme kurssit toiveidenne mukaiseksi.