Menu

Asemakatu 12, 90100 OULU

Järjestämme erilaisia kauden teemaan sopivia kukkakursseja läpi vuoden. Seuraa tarjontaamme ja tulevia kursseja tältä sivulta tai Facebookistamme.

Teemme myös räätälöityjä kursseja yritysten työhyvinvointipäiville, ystäväryhmille, pikkujouluihin ja mm. polttareille sekä vastaaviin hieman rennompiin tapahtumiin. Osallistujamäärä voi olla kurssilla 1-100 henkilöä kurssin luonteesta riippuen. Tulossa myös lapsille suunnattuja kursseja. Vain taivas on rajana ja voit esittää kaikki toiveesi ja toteutamme ne.

Pyrimme järjestämään kaikki alle 20 hengen kurssimme liikkeessämme, mutta mikäli tilanne niin vaatii, onnistumme toteuttamaan ne myöskin etänä Teamsin välityksellä.

Ole yhteydessä liikkeeseemme 08-3113131 tai asiakaspalvelu@kukkakauppakanerva.fi mikäli olet kiinnostunut järjestämään organisaatiollesi kukkakurssin tai haluat osallistua tuleviin kursseihimme.

Tulemme myös luomaan verkkokauppaamme kukkakursseja, jotka voit ostaa itsellesi, hakea materiaalin liikkeestämme (tai toimitamme sen sinulle).

Kaikkiin kukkakursseihin liittyy aina Kanervasta saatava materiaali noudettuna tai toimitettuna ja materiaalin käsittelyyn liittyvä ohjattu koulutus, jonka lopputuloksena sinustakin on löytynyt pieni floristi.

Katso julkaistut kurssimme:

https://www.kukkakauppakanerva.fi/tuote-osasto/kurssit/