Asemakatu 12, 90100 OULU
Menu

Palvelut yrityksille

Kukka-asioissa yrityksenne paras kumppani

”Ehdottomasti parasta kukkapalvelua Oulussa! Intohimosta kukkiin!”

Facebook-kommentti
Palvelemme päivittäin lukuisia oululaisia ja valtakunnallisia yrityksiä sekä yhteisöjä. Asiakkaanamme ovat isot ja pienet yritykset, sekä valtionhallinto ja yhteisöt. Kaikilla asiakkaillamme on omat vaatimuksensa laadun, palvelun ja hintatason suhteen. Kanervalla kaikki onnistuu, eli räätälöimme aina palvelumme asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Asiakkaamme luottavat meihin ja odottavat meiltä aina huippusuoritusta. Päivittäin me vastaamme tähän haasteeseen. Tilauksen asiakkaamme lähettävät sähköpostilla (asiakaspalvelu (at) kukkakauppakanerva.fi) tai soittavat liikkeeseemme. Emme odota, että asiakas tuntee kukat, hänen pitää vain kertoa mihin kukkia tarvitaan. Onko kyseessä erähenkisen naisen eläkkeelle lähtö vai yrityksen 60-vuotis juhlakoristelu. Me osaamme vastata haasteeseen.

Joskus muistaminen tapahtuu myös toiselle paikkakunnalle. Palvelumme kattaa myös kukkalähetykset Oulun lisäksi kaikkialle Suomeen ja ulkomaille.

Palvelu jatkuu vielä kukkien
toimituksen jälkeenkin

Tilaus tehty, kukat toimitettu ja asiakas tyytyväinen, kuten myös kukkien saaja. Palvelumme ei lopu tähän. Laskutus ja sen oikeellisuus ovat kaikille yrityksille tärkeää. Hallinnon osaajamme osaavat laskutuksen salat. Saat laskusi ajallaan, oikeilla viitetiedoilla varustettuna ja sähköisenä tai paperisena, kuten se teille parhaiten sopii.

Jos et vielä ole asiakkaamme, se ei ole ongelma. Vain yksi soitto tai sähköposti ja lisäämme teidät asiakasjärjestelmäämme. Asiakasrekisterimme kattaa yli 2000 asiakasta ja lisää mahtuu.

Kanerva on aina valmis
palvelemaan

Palvelemme yrityksiä kaikissa kukka-asioissa. Yrityksen vuosijuhlat, avajaiset, eläkekukat, syntymäpäivät, parane pian… aina kun tarvitsette kukkia, Kukkakauppa Kanerva on valmis teitä palvelemaan laadulla ja ammattitaidolla.

Palvelemme teitä mielellämme. Ota yhteyttä suoraan liikkeeseen puhelimella 08-3113131 tai sähköpostilla asiakaspalvelu(at)kukkakauppakanerva.fi tai tee tilaus alla olevan napin kautta.
Tilaa tästä

Löydät meidät myös

Myymälä

Asemakatu 12, 90100 Oulu
Puh. (08) 311 3131
asiakaspalvelu@kukkakauppakanerva.fi

MA – PE
LA
SU

6.12.

8 – 18
9 – 16
12 – 16

12-16