Yhteyshenkilömme | Kukkakauppa Kanerva

KANERVASSA TEITÄ PALVELEE

Yhteyshenkilömme

SARI KUOSMANEN, Floristimestari

Sari on Kanervan yrittäjä ja kukkakaupan sielu. Sarin vahvuudet ovat ääretön luovuus ja rohkeus heittäytyä vaikeimpiinkin haasteisiin. Aina iloinen asiakaspalvelija, jonka kanssa asiakkaiden on ilo asioida.

HANNA RANKINEN, Floristi

Hanna on erittäin kokenut kukka-alan ammattilainen, jonka hymy ei hyydy koskaan. Luonto on lähellä Hannan sydäntä ja hän rakastaa luonnonmateriaaleja. Hannan vastuulla on mm. liikkeemme surusidonnan kehittäminen.

SAIJA KLASILA, Floristi

Saija on perhekeskeinen ihminen, jolle floristintyö antaa hyvää vastapainoa. Koti luonnon äärellä mahdollistaa harrastukseksi mehiläistarhauksen. Saijalla on vahva kukkasidonnan kokemus ja hän palvelee asiakkaita suurella sydämellä.

Hilla Koivisto, Asiakaspalvelu- ja kurssivastaava

Hilla on liikkeemme asiakaspalvelun sydän. Hän vastaa siitä, että liikkeemme näyttää upealta ja asiakaspalvelumme toimii. Kaikki verkkokauppojen tilaukset ja toimitukset kulkevat hänen kätevien käsiensä kautta. Asiakkaiden rakastamien kukkakurssien organisointi on myös hänen vastuullaan. Hilla on aina iloinen ja rakastaa asiakaspalvelua, hän löytää aina ratkaisun asiakkaan tarpeeseen.