Viherkasvit & tarvike shop | Kukkakauppa Kanerva

Viherkasvit & tarvike shop

Laadukasta, käytännöllistä ja uniikkia!

 

Me Kanervassa pystymme hankkimaan sinulle minkä tahansa viherkasvin viikossa. Oman maahantuontimme kautta meillä on verkostot kaikkialle maailmaan ja löydämme sinulle sen kasvin, jota olet etsimässä. Erikoisimmatkin kasvit löytyvät, kunhan olet valmis hieman odottamaan ja ymmärrät, ettei kaikki ole halpaa, mutta Sinähän etsitkin erikoisuutta ja laatua. Tee tilaus keskiviikkoon mennessä ja tuote on sinulla maanantaina.

Liikkeessämme on kattava valikoima erilaisia tarvikkeita, joita tarvitset kukillesi. Erikoiskukkien lannoitteiden lisäksi löydät meiltä uniikkeja ruukkuja isoihin ja pieniin tarpeisiin. Jos et löydä tuotetta myymälästämme tilaamme sen sinulle. Tarvitset sitten orkidealle lannoitetta tai pienen ruukun viherkasvillesi löydät sen meiltä. Isoihin istutuksiin sisälle tai ulos valikoimassamme on tilaustavarana myös kaikkien rakastamat Lechuza altakasteluruukut eri koossa ja väreissä.

Valikoimamme vaihtuu jatkuvasti ja etsimme koko ajan uniikkeja tuotteita juuri Sinulle. Mikäli Sinulla on toiveita tai tarpeita kerro ne meille liikkeessämme tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@kukkakauppakanerva.fi.

Avasimme juuri uudet kotisivumme ja siksi täällä ei vielä ole nätillä tuotteitamme, mutta odota heti ja niitä on tulossa.

Lorem ipsum dolor sit amet

Tanskalaisen sisustuksen laatutalon Lene Bjerren tuotteet nyt myytävänä Kanervassa. Ihania laadukkaita ja uniikkeja tuotteita. Valikoima vaihtuu kuukausittain. Kannattaa käydä fiilistelemässä ja kertomassa mitä tuotteita haluatte valikoimaamme.

Oma kukkien maahantuontimme mahdollistaa myös sen, että tuomme Euroopasta yllätyksellisiä eriä erilaisia sisustustuotteita.

Lorem ipsum dolor sit amet

Yläkertamme silkkikukkien valikoima on Oulun hienoin. Valikoimamme vaihtuu kausittain ja tilauksesta saat kaikkia toivomiasi silkkikukkia. Tutustu valikoimaamme ja nauti. Mikäli haluamaasi ei löydy tilaamme sen sinulle 1-2 viikon toimitusajalla.

Löytönurkastamme löydät todella edullisia tuotteita, kun myymme erien loput edulliseen hintaan.

Kukkakauppa Kanerva on laadukkaiden kukkiensa lisäksi myös kasvava sisustamisen laatutalo.

KATEGORIA

KATEGORIA