Skip to content
Menu

Asemakatu 12, 90100 OULU

Viherkasvit & tarvikeshop

Laadukasta, käytännöllistä ja uniikkia!

 

Meillä Kanervassa on laajat mahdollisuudet löytää juuri Sinulle haluamasi viherkasvi ja toimittaa se parhaimmillaan viikossa ottaen huomioon kasvien saatavuuden maailmalta. Meillä on verkostot kaikkialle maailmaan oman maahantuontimme kautta ja teemme parhaamme, että löydämme sinulle juuri sen kasvin mitä olet etsimässä. Erikoisimmatkin kasvit löytyvät, mutta niiden löytäminen saattaa viedä hiukan enemmän aikaa. Etsimme kasveja erikoisuus ja laatu edellä.

Liikkeessämme on kattava valikoima erilaisia tarvikkeita, joita tarvitset kasveillesi. Erikoiskukkien lannotteiden lisäksi löydät meiltä uniikkeja ruukkuja isoihin ja pieniin tarpeisiin. Jos et löydä tuotetta myymälästämme, niin ota meihin yhteyttä ja tilaamme sen sinulle.

Isoihin istutuksiin sisälle tai ulos valikoimassamme on tilaustavarana myös kaikkien rakastamat Lechuza altakasteluruukut eri koossa ja – väreissä.

Valikoimamme vaihtuu tiheästi ja etsimme aktiivisesti uniikkeja tuotteita juuri Sinulle. Mikäli Sinulla on toiveita tai tarpeita valikoiman suhteen, niin ota meihin yhteyttä ja kerro toiveesi! Voit piipahtaa myymälässämme, soittaa 08-3113131 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kukkakauppakanerva.fi

Tanskalaisen sisustuksen laatutalon Lene Bjerren tuotteet nyt myytävänä Kanervassa. Ihania laadukkaita ja uniikkeja tuotteita. Valikoima vaihtuu kuukausittain. Kannattaa käydä fiilistelemässä ja kertomassa mitä tuotteita haluatte valikoimaamme.

Oma kukkien maahantuontimme mahdollistaa myös sen, että tuomme Euroopasta yllätyksellisiä eriä erilaisia sisustustuotteita.

Löydät meiltä myös silkkikukkia. Valikoimamme vaihtuu kausittain ja tilauksesta saat kaikkia toivomiasi silkkikukkia. Tutustu valikoimaamme ja nauti. Mikäli haluamaasi ei löydy tilaamme sen sinulle 1-2 viikon toimitusajalla.

Kukkakauppa Kanerva on laadukkaiden kukkiensa lisäksi myös kasvava sisustamisen laatutalo.

KATEGORIA

KATEGORIA