Asemakatu 12, 90100 OULU
Menu

Tule Kukkakauppa Kanervaan työharjoitteluun!

Oletko reipas, oma-aloitteinen ja positiivinen supertyyppi, joka rakastaa esteettisyyttä, elämyksellisyyttä ja modernia uudistumista? Sinulla on nyt mahdollisuus suorittaa elämäsi upein työharjoittelu Oulun vanhimmassa kukkakaupassa ja olla osana meidän tiimiä!

Alat, joille voimme tarjota harjoittelupaikkaa ovat mm.

Floristinen ala
Puutarha ala
Markkinointi ja viestintä ala
Visuaalisen ja graafisen tuotannon ala
Sisustusala

Tarkemmat työtehtävät katsotaan yhdessä valitun harjoittelijan, työpaikkaohjaajan ja hänen opettajansa kanssa vastaamaan hänen ammattitaitovaatimuksia. Työtunnit sovitetaan liikkeen aukioloaikoihin.

Työharjoittelumme ovat palkattomia. Tarjoamme harjoittelijoillemme miellyttävän työympäristön, jossa on mahdollisuus oppia paljon uutta alan ammattilaisilta ja pysyä aallon harjalla.

Odotamme harjoittelijoiltamme rohkeutta ja innokkuutta sekä hyvää tiimihenkeä. Emme oleta sinun osaavan kaikkea – olethan meillä harjoittelemassa ja oppimassa uutta!

Laita hakemuksesi ja tietoa itsestäsi sähköpostitse asiakaspalvelu@kukkakauppakanerva.fi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Merkitsethän hakemukseesi selkeästi mistä harjoittelupaikasta on kyse, mitä alaa opiskelet, mitä tutkintoa tulisit suorittamaan ja kauanko harjoittelusi kestää.

Tervetuloa meille!

Yhteydenottolomake

Löydät meidät myös

Myymälä

Asemakatu 12, 90100 Oulu
Puh. (08) 311 3131
asiakaspalvelu@kukkakauppakanerva.fi

MA – PE
LA
SU

8 – 18
9 – 16
12 – 16